Nëse e gjeni gruan në foto për 5 sekonda, inteligjenca juaj është për t’u admiruar

Testoni sytë tuaj me veprën e artit të realizuar nga artisti gjerman Jorg Dustervald, i cili është i specializuar në këtë lloj arti. Kjo e fundit është një ndër veprat e krijuara në mënyrë të pabesueshme e cila është bërë mjaft popullore nga klikimet në internet.

Jorgu duke postuar këtë foto i ka kërkuar përdoruesve të rrjeteve sociale të gjejnë gruan e fshehur te pema, duke e kthyer në një test viral për sytë. Për të marrë pjesë në test duhet të zbuloni fotot më poshtë për të parë gruan e fshehur. Vendosu dhe ti për ta bërë këtë test, por kujdes koha është vetëm 5 sekonda për ta zbuluar.

Jeni në gjendje për ta gjetur? Nëse arrini ta gjeni brenda 5 sekondave, kjo do të thotë se truri juaj është vërtet special.