“Nëse ke ardhur me bo zhurmë bën sa të duash”

Imri Ahmeti kandidat i LDK’së për kryetar të Lipjanit dhe Hyzer Rizani kandidat i PDK’së po për këtë pozitë po zhvillojnë një debat të nxehtë në emisionin Frontal Zgjedhor në T7. Rizani ka akuzuar Ahmetin, i cili është edhe kryetar aktual, për keqmenaxhim në sektorin e arsimit. Ai foli për “degradim të punëtorëve nga pozita në baza politike” duke thënë se janë keqpërdorur 50 mijë euro

Imri Ahmeti kandidat i LDK’së për kryetar të Lipjanit dhe Hyzer Rizani kandidat i PDK’së po për këtë pozitë po zhvillojnë një debat të nxehtë në emisionin Frontal Zgjedhor në T7. Rizani ka akuzuar Ahmetin, i cili është edhe kryetar aktual, për keqmenaxhim në sektorin e arsimit. Ai foli për “degradim të punëtorëve nga pozita në baza politike” duke thënë se janë keqpërdorur 50 mijë euro“

Kush merr përgjegjësi në komunën e Lipjanit që punëtorët degradohen nga pozita”, tha Razani. “Nëse ke ardhur me bë zhurmë bën sa të duash”, ia ktheu Ahmeti.