Ngjarja e рazakontë/ 4 miqtë νriten në mënyrë të miѕterѕhme, gjenden në një fuѕhë miѕri

Një ngj arje e pazakontë ka ndodhur Wisconsin të SHBA-së, ku katër miq u gjetën të vdekur në një fushë misri.

Sipas mediave të huaja, autoritetet në Dunn County, gjetën katër v iktimat e v rara nga një armë zjarri.

“Është shumë e pazakontë për këtë zonë. Natyrisht që ne kemi pasur v rasje në vitet e fundit, por diçka e kësaj madhësie. Unë po punoj në vitin e 33-të të punës për Dunn County, dhe kjo është
e para herë”, tha Sherifi i Qarkut Dunn, Kevin Bygd, në një konferencë shtypi.

Ata besohet se janë v rarë më pak se 24 orë para se të gjendeshin nga një fushë misri në mëngjes.

Thuhet se grupi kishte qenë së bashku në një bar në St. Paul të shtunën në mbrëmje, i vendosur rreth 65 milje larg nga vendi ku do të gjendeshin ditën tjetër.

Ata u larguan me dikë vetëm disa orë para se të v disnin, sipas babait të njërit prej v iktimave.

Damone Presley Sr. tha për Twin Cities Pioneer Press se grupi ishte larguar nga lokali së bashku dhe kishin hipur në automjetin e dikujt tjetër.

“Ky është misteri”, tha ai për gazetën. “Shpresojmë, përmes hetimit do të marrim përgjigjen.”

Policia ende nuk ka emëruar asnjë të dyshuar apo zbuluar detaje në lidhje me një motiv të mundshëm.

Sidoqoftë, autoritetet kanë thënë se nuk besojnë se v rasja e katërfishtë kishte ndonjë lidhje me aktivitetin e drogës ose krimin e organizuar.

Zyra e FBI-së në Minneapolis po ndihmon zyrën e sherifit të hetojë v rasjet e tm errshme dhe mund të kthehet në një hetim të përbashkët nëse rezulton se v rasjet janë kryer në Minesota.

Top Channel