Ngjarja në Tiranë/ Nga plågosja tek hedhja nga pallati, si vdìqën në pak minuta ganezja dhe shqiptari

Gazetarja Dorjana Bezat raporton për BalkanWeb gjithë dinamikën e ngjarjes në rrugën “Pjetër Budi” në Tiranë. Mësohet se 31-vjeçarja është ganeze me pasaportë franceze kurse 31-vjeçari nga Dibra.

Fillimisht në banesën e marrë me qira për një ditë nga ganezja Jawsackie Jaboah u dëgjuan të bërtitura, sherr dhe konf likt.

Më pas 31-vjeçarja kishte dalë pë të kërkuar ndihmë pasi kishte disa pl agë në trup të shkaktuara me th ikë, por në shkallët e fundit ka pasur gjendje pavetëdije.

Disa minuta më vonë u dëgjua rënia e 31-vjeçarit Kliton Pira nga kati i 8-të që për pasojë ndërroi dhe jetë.