Ngjarje e paza kontë në alpe: Gruaja e re përkëdhelet lak uriq me viça dhe më pas su lm ohet nga nëna lopë

Një skenë e çuditshme po ndodh në Qafën Oberalp në alpet zvicerane: një grua e zhve shur po qëndron me viçat në kullotën e lopës dhe duket se është shumë e lumtur, shkruan blick.ch

Një lope nënë nuk i pëlqen që dikush t`ia përkëdhel viçin, ajo sul mon gruan e zhve shur.

Lopët dhe viçat kullosin së bashku në një kullotë malore të harlisur. Një imazh ky jo i rrallë në malet zvicerane. Por, kësaj radhe e pazakonta ishte një grua që qëndronte lak uriq në mes të tufës. Kjo është pikërisht ajo që një lexuese e Blick vuri re në fund të gushtit në Qafën Oberalp në Graubünden të Zvicrës.

Raportuesja nuk u beson syve të saj: “Papritur pashë një grua me lopët brenda kullotës së rrethuar”: Ajo ishte “lak uriq”.

Gruaja e zhve shur bën selfie me lopët

Gruaja e zhv eshur, që sipas lexueses raportuese është në të njëzetat, përkëdhel lopët dhe bën me ëndje selfie pran tyre.

“Ajo dukej e afërt me kafshët dhe qëndroi në kullotë për një kohë të konsiderueshme,” raporton lexuesja. Por papritmas idili mbaroi.

Pak më vonë, një lopë sul mon reportuesen dhe në këtë moment gruaja e re vis het plotësisht. Me vendosmëri, ajo i thotë raportueses se u sul mua nga një lopë e zezë kur po përkëdhelte një viç.