Ngjarje e rëndë në Zvicër: Motra νret vëllain dhe më pas veten

Bazuar në hetimet e deritashme, supozohet se motra 26-vjeçare ka p lagosur për νdekje vëllain e saj 25-vjeçar dhe më pas ka kryer νetëνrasje.

Të martën, dy persona janë gjetur të νdekur në një ndërtesë banimi, në Frick AG në Zvicër νiktimat janë vëlla dhe motër. Zyra e prokurorit publik ka filluar procedurat për veprën p enale νrasje me dashje dhe tani ka dhënë informatat e para lidhur me hetimin.

Vëllai A. * dhe motra M. *, të cilët janë gjetur të νdekur në një apartament në Frick AG herët në mëngjes të martën, kanë pësuar nga νdekja e dhunshme, raporton 20minuten.ch. Prokurori publik i Kantonit Aargau ka njoftuar të enjten pasdite se të dy janë gjetur nga prindërit e tyre.

Bazuar në hetimet e deritashme, supozohet se motra 26-vjeçare ka p lagosur për νdekje vëllain e saj 25-vjeçar dhe më pas ka kryer νetëνrasje. Një th ikë është gjetur në vendin e k rimit, e cila supozohet të ketë qenë a rma e νrasjes.

Prapavija dhe rrjedha e aktit janë ende objekt hetimesh, shkruan prokurori publik, transmeton albinfo.ch. Duke marrë parasysh të afërmit, autoritetet po përmbahen nga dhënia e ndonjë informacioni të mëtejshëm publik. Meqenëse personat e përfshirë kanë νdekur të dytë dhe zyra e prokurorit publik ka përjashtuar përfshirjen e palës së tretë, procedurat për νrasje me dashje do të ndërpriten sapo të përfundojë hetimi.

Një telefonatë urgjente kishte ardhur në polici para orës 5 të mëngjesit sipas të cilës një person i telefonuar nuk po përgjigjej. Shërbimi mjekësor kishte shkuar për pak kohë në vend, por më pas qe larguar përsëri. Hyrja në ndërtesën e banesës ishte bllokuar nga policia.

Fqinjët ishin shumë të shqetësuar. Prindërit, të cilët kishin jetuar me djalin dhe vajzën e tyre, tashmë të vdekur, janë strehuar tek të afërmit dhe po mbikëqyren nga një ekip kujdesi.