Ngjarje e tmerrshme/ Gruaja i kërkonte divorcin prej 12 vitesh, hoxha i merr jetën tre fëmijëve të tij

Një krim i rëndë ka ndodhur në Turqi.
Një imam i mori jeten tre fëmijëve e tij tëpër marrë ha k ndaj gruas e cila kishte kërkuar divorcin.

Bëhet fjalë për imamin Emre Goktas (36 vjeç) që jetonte në lagjen Uluaaç në rrethin Of të Trabzonit filloi të ketë një konflikt të dhu nshëm me gruan e tij e cila prej 12 vitesh kërkonte divorcin.

Trupat e tre fëmijëve të moshës 4, 7 dhe 11 vjec u gjeten nga policia në shtëpinë e tyre në fshatin Ulugastas. Sipas mediave turke imami ishte njoftuar të martën në mëngjes se duhet të largohej nga familja, pasi kishte ushtruar dh unë mbi gruan e tij.

Pas ca kohësh, Emre Göktaş i çoi vajzat e tij Yaren Göktaş, Hiranur Göktaş dhe Elif Göktaş në një vend të br aktisur pranë një përroi, 1 kilometër larg shtëpisë së saj, dhe i vr au me një ar më, një nga një.