Një amerikan është arrestuar pasi policia gjeti kalin e tij të humbur në dhomën e tij të gjumit

Policia ka arrestuar një banor të Qarkut Okoni, Karolina e Jugut, për rrëmbimin e një kali dhe përpjekjen për ta fshehur atë në një dhomë gjumi. Fqinjët panë Gary Chase Cobble Jr., i cili hipi në rrugë me një kalë dhe e çoi në shtëpinë e tij. Ata dyshuan se burri kishte vjedhur kalin dhe e raportuan këtë në polici.

Policia që mbërriti në vendngjarje kontaktoi babanë e burrit, i cili tha se djali i tij nuk duhet të ishte në shtëpi në këtë kohë të ditës. Babai i Koble erdhi më pas dhe hapi derën për policinë. Plehrat e kalit shtriheshin në dysheme në hyrje të dhomës së ndenjes.

Babai i burrit i kërkoi djalit të tij të linte dhomën e gjumit, dhe kur policia arrestoi amerikanin, ata panë një kalë të gjallë në dhomën e tij të gjumit.

Një oficer policie shkroi në raport: “Në atë moment pashë një kalë me madhësi të plotë që qëndronte në mes të dhomës së gjumit.”

Gjatë gjithë kësaj kohe, një kalë i quajtur Jubilee ishte duke qëndruar në vend. Me sa duket, ajo nuk u plagos si pasojë e incidentit. Kur pronari i kafshës mbërriti në vendin e ngjarjes, ai vuri re një plagë të vogël në kyçin e këmbës së kalit. Ai vuri në dukje se çmimi i kalit është rreth 6.5 mijë dollarë.

Cobble u akuzua për vjedhje bagëtish. Më herët, personi kërkohej me dyshimin për kryerje të krimeve të tjera, përfshirë vjedhjen dhe hyrjen në territorin privat.