Një ndër shtëpitë më të bukura të Kosovës, pamjet nga brënda do t’ju lenë pa fjalë (Video)

Shtëpia të cilën po shihni mendohet të jetë një ndër shtëpitë më të bukura në Kosovë Ajo ndodhet në komunën e Gjilanit dhe i përket familjejes Agim Hasani që ndodhet në Zvicër por që kthehen herë pas here për pushime në vendlindjen e tyre.

Pamjet nga brenda dhe jashtë janë përrallore. Sipaerfaqja e kësaj shtepie eshte 160 m katror me ndricim natyral

Arkitekt Granit Islami