Një tjetër jaht superluksoz mbërrin në bregdetin shqiptar (foto)

FOTO ILUSTRUESE

Një tjetër jaht super luksoz ka mbërritur në bregdetin shqiptar, atë të Saradnës.

Burime të neësb0mb.al mësojnë se në portin e Sarandës ka ardhur një tjetër jaht. Bëhet fjalë për një nga modelet më të veçanta në botë, “motor yacht galaxy of happiness”.

“Galaxy of Happiness” është një jaht motorik luksoz 53 m /173’11. Është ndërtua nga Latitude Yachts në 2016, ka një byk GRP dhe një superstrukturë GRP. Ajo fuqizohet nga motorët MTU prej 1300 kf secili duke i dhënë asaj një shpejtësi maksimale prej 30 nyje (milja detare në orë) dhe një shpejtësi lundrimi prej 20 nyje.