Një tjetër ngjarje tragjike. Burri v.re t 18-vjeçaren shqiptare dhe gjyshen e saj. I plagos dhe të atin

Një ngjarje tronditëse ka ndodhur në Tuz të Malit të Zi, ku një 18-vjeçare është ek zek ut uar nga bashkëshorti i saj.

Reagimet për këtë ngjarje të rëndë kanë qenë të shumta, ndërsa në rrjete sociale po qarkullon fotografia e Sheila Bakijës, për të cilën kërkohet drejtësi pasi autori Ilir Djokaj është në arrati. Është ende e paqartë arsyeja përse 18-vjeçarja ka rënë v ikt im ë e bashkëshortit të saj, i cili ka plagosur edhe babain e Sheilës.

E reja është qe.l l ua r në shtëpinë e të atit, ku p lu mb at kanë plagosur dhe këtë të fundit, ndërsa nuk është kursyer as gjyshja e 18-vjeçares, e cila gjithashtu ka ndërruar jetë. Ndërkohë që kanë kaluar më shumë se dy ditë nga ngjarja, bashkëshorti i të resë, i dyshuari kryesor Ilir Gjokaj është ende në arrati.

Reagimet për këtë ngjarje të rëndë kanë qenë të shumta, ndërsa në rrjete sociale po qarkullon fotografia e Sheila Bakijës, e një mesazh i shkruar për të por në vetën e parë.