Njihuni me mjekun kosovar që ka ngritur nga karroca 176 persona (Video)

Dhimbjet e shpinës llogariten ndër përvojat plot vuajtje të shumë njerëzve dhe përbëjnë ndër shkaqet më të shpeshta për të trokitur tek mjeku familjar.

Mjekësia alternative çdo ditë e më shumë po bëhet opsion i pacientëve të cilët siç thonë edhe vet pacientet kanë gjetë shërimin tek këta mjekë

Njëri ndër këta mjek është edhe Mujë Haliti i cili thotë se mjekon çdo sëmundje të boshtit kurrizor tash e 36 vite

Gazetarja e DTV-së Doruntina Gashi ka realizuar një storie me mjekun Haliti i cili mes tjerash thotë që mbi 130 mijë pacient me probleme të boshtit kurrizor kanë kaluar nga duart e tij, madje nga karroca i ka ngritur 176 persona

Të gjithë ata që kanë probleme me boshtin kurrizor dhe janë në karrocë mjekun alternativ Mujë Haliti mund ta kontaktoni në këtë numër të telefonit +383 44 171 005 dhe klinika e dr.Halitit ndodhet në Prishtinë prapa Xhamisë së Tophanës.
]