“Nuk besoj në Zot bile çuditem me ata njerëz që besojnë”

Këngëtarja shqiptare, Eneda Tarifa, e cila fitoi Këngën Magjike 2019 dhe përfaqësoi Shqipërinë në Eurovision në vitin 2016, gjatë një interviste kohë më parë ka folur rreth jetës së saj private dhe profesionit. Këngëtarja mes tjerash është pyetur edhe për raportin që ka me Flori Mumajesin, i cili është edhe producent i këngës “Ma zgjat dorën”, me të cilën fitoi këngën magjike.