Nuk do ta besoni sa ka kushtuar kjo targë veture në Dubai

Shumë njerëz janë të fiksuar pas targave të veturave me kombinim të veçantë numrash dhe shkronjash.

Por në Dubai si çdo gjë tjetër pasja e një targe të tillë të veçantë arrin çmime marramendëse.

Në Dubai është lehtë të dallosh pjesëtarët e elitës së shoqërisë në këtë vend, sa më pak simbole në targa të veturave aq më i lartë është rangu shoqërorë ku bëjnë pjesë, transmeton InfoKosova.

Targat me 5 shifra kushtojnë më lirë se ato me 4 shifra e kështu më tutje deri te ato me një shkronjë dhe një numër.

Shuma më e madhe që është paguar për një targë të tillë si kjo e mëposhtmja është 14,000,000 USD.