Nuk është gjithçka te madhësia, djaloshi që turpëron çdo kend në mundje krahu

Shpesh nuk ka rëndësi forca, por teknika. Kemi parë shumë video të femrave apo meshkujve kampionë në mundje krahu por një 23-vjecar si ky, asnjëherë.

Është, rus dhe bëhet fjalë për Aleksandr Beziazykov, vetëm 23 vjec dhe shikoni si mposht dhe turpëron trupa muskuloz ndosht 2-3 herë më të mbushur se ai. Ka marrë epitetin schoolboy, një cunak shkolle më saktë që masakron rivalë me të fortë e të mëdhenj se vetja.

Shikoni për më tepër videon dhe ndeshjet e tij!!