“Nuk jetoja me të e as nuk kisha kontakte”! Mamaja e Aldi Ramës: Nuk e dija qe ai..

Aldi Rama nuk jetonte me prindërit pasi ata ishin divorcuar.

Valbona Kolgjini nëna e 21-vjeçarit jetonte në Durrës te motra e saj dhe nuk kishte kontakte me djalin e saj. Menjëherë pas krimit që kreu 21-vjeçari, nëna e tij është shoqëruar nga Policia ku ka dhënë dhe dëshminë e saj.

Sipas “BW”, Valbona Kolgjini ka deklaruar në polici se me të birin kishte pak kontakte, pasi nuk jetonte me të pas divorcit me babain e tij, ndonëse 4 vjet më parë ishte regjistruar në Durrës si banore e lagjes 17 bashkë me djalin.

Ndërkohë ditën e sotme ajo s’ka pranuar të flasë për mediat pasi në shtëpinë e saj janë hapur dyert e mor tit për humbjen e djalit 21 vjeç.

Ajo para pak oreve ka postuar ne Facebook nje foto te djalit te saj

Sipas “BW”, Valbona Kolgjini ka deklaruar në polici se me të birin kishte pak kontakte, pasi nuk jetonte me të pas divorcit me babain e tij, ndonëse 4 vjet më parë ishte regjistruar në Durrës si banore e lagjes 17 bashkë me djalin.

Ndërkohë ditën e sotme ajo s’ka pranuar të flasë për mediat pasi në shtëpinë e saj janë hapur dyert e mor tit për humbjen e djalit 21 vjeç.

Ajo para pak oreve ka postuar ne Facebook nje foto te djalit te saj