Nuk ka lënë gjë pa futur në mollëza dhe fytyrë, 30 vjeçarja habit: S’do ndalem, jam dashuruar…

Një modele e vetëk rijuar në rrjetin Instagram, e famshme për mollëzat më të mëdha në botë, pretendon se ato janë ende të vogla dhe shton se nuk mban mend sa ope racione ka kry er.

30 vjeçarja Anastasia Pokreshchuk, nga Kiev, në Ukrainë, bëri mbushjet e para të fytyrës kur ishte 26 vjeçe dhe prej atëhere nuk i ndaluar inj eksionet. Ajo thotë se ka shpenzuar më shumë se 3000 euro për oper acionet dhe nuk ka në plan të ndalojë së shpejti.

Anastasia ankohet: “Ju mund të mendoni se ato janë shumë të mëdha por në fakt nuk janë mjaftueshëm të mëdha, më duhet ti rifr eskoj përsëri së shpejti dhe se ka rene ne dashuri me pamjen e saj.