Nuk përmbahet Bleona Qerreti, tregon emrin e politikanit që e kisha bo thotë!

Nuk përmbahet Bleona Qerreti, tregon emrin e politikanit që e “çmend”: E dua!Këngëtarja u shpreh se është zyrtarisht në dashuri me Gre nell dhe se ai është një “rockstar”.

“E dua, jam zy rtarisht në dashuri me të. Është një ro ckstar, është një fat i gjithë shqiptarëve. Jam vajzë me fat që e kam takuar. E adhuroj