Nusja shqiptare nuk ndalet: Dje rr ahu vjehrrin dhe vjehrrën, sot burrin dhe kunatin

28-vjeçarja nga Librazhdi, e cila dje rr ahu vjehrrin dhe vjehrrën sot ka ushtruar dh unë edhe ndaj bashkëshortit e kunatit të saj, raportojnë mediat në Shqipëri.

“Mësohet se E. K., 28 vjeçe dhe A. K., 29 vjeç (burrë dhe grua), banues në fshatin Dardhë, Librazhd, janë p roceduar p enalisht për v eprën p enale “Dh una në familje”, pasi kanë u shtruar dh unë f izike ndaj njëri-tjetrit, në banesë. Gjithashtu, 28-vjeçarja ka u shtruar dh unë edhe ndaj kunatit të saj, shtetasit G. K”, thekson njoftimi i p olicisë.

Paraprakisht në media ishte raportuar se e njëjta ka u shtruar dh unë edhe ndaj vjehrrit dhe vjehrrës së saj.

Materialet i kaluan P rokurorisë pranë Gj ykatës së Shkallës së Parë Elbasan, për veprime të mëtejshme.