Nxehen ‘Zhutat’: Këngëtari thyen sharkinë duke kënduar “Jemi ushtarë të Hashim Thaçit”

Grupi i këngëve folklorike “Zhutat” njihen për performancat e tyre spektakolare dhe kësaj radhe kanë dhuruar një të tillë.

Gjatë një ahengu të organizuar diku, “Zhutat” kanë kënduar këngë edhe për ish-presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi.

Kjo këngë duket t’i ketë emocionuar fort “Zhutat”, pasi këngëtari kryesor i tyre ka thyer edhe sharkinë duke e goditur e duke kënduar “Jemi ushtarë të Hashim Thaçit.
Nëse e shikoni me kujdes, shihet se sharkia e këngëtarit është e ngjitur me ngjitës.