Oрeraсionet рlaѕtike, do të ‘shokoheni’ kur ta shihni në çfarë gjendje ka рërfunduar Genta

Këngëtarja kosovare është në pritje të ëmbël.Kjo periudhë e ëmbël ka bërë që Gentës përkundër ndërhyrjeve, t’i ndryshohet pamja totalisht.
Këtë mund ta vërejmë qartë edhe në videon e publikuar së fundmi në Instastory.

Nga ‘botoxi’ i tepruar, ajo po ‘tmerron’ ndjekësit me pamjen e saj duke u shfaqur krejt tjetër në krahasim me imazhet e edituara.Shikoni pamjet dhe binduni…