O ZOT çka po ndodh? Tetë qytetarë kanë ndërruar jetë brenda 24 orëve të fundit në Kosovë

Tetë qytetarë kanë ndërruar j etë brenda 24 orëve të fundit në Kosovë, si p asojë e infektimit me C0VíD-19, shkruan gazeta “Bota sot”.

Lajmin e ka konfirmuar Ministria e Shëndetësisë, e cila ka publikuar të dhënat e fundit të IKSHPK-së.

Pesë gra dhe tre burra janë víktímat e fundit.

Mosha e tyre është prej 40 deri mbi 80.

Në të dhënat e publikuar shihet se një rast është nën moshën 50 vjeçare, dy vdekje 60 deri 70 vjeç, tre persona janë nga 70 deri 79, dhe dy persona tjerë mbi 80 vjeçar.