O Zot i madh! Detaje nga tràgjedia e Divjakës, flet djali Hekuran dhe Fëllënxa Rrasës: Kërkoj ndihmë nga Zoti, jam në mes të rrugëve

‘Kërkoj ndihmë nga Zoti, jam në mes të rrugëve’, është kjo dë shmia mes lotëve e djalit të Hekuran dhe Fëllënxa Rrasës, të cilët mbetën vi ktimë e një kr imi në familje pasditen e sotme në Divjakë.

I riu tregon se ka qenë në kafe në momentin kur e kanë njoftuar për krimin që kishte ndodhur në familjen e tij, pasi të afërmit kishin dëgjuar të sh tëna t.

Familjarë dhe të afërm të familjes Rrasa kanë rrëfyer se çifti ka pasur grindje kohët e fundit, edhe për shkak të gjendjes së vështirë ekonomike në të cilën jetonin.

Hekuran Rrasa qëlloi fillimisht gruan e tij dhe më pas veten, ndërkohë që të afërmit thonë se nuk ka pasur probleme të shëndetit mendor, dhe së fundi punonte në Bashkinë e Divjakës në drejtorinë e mirëmbajtjes dhe pastrimit. Ndërkohë vëllai i Hekuran Rrasës është shprehur se armën vi kt ima e ka pasur me leje, dhe ndoshta kon fli kti ka ndodhur për shkak të ekonomisë së dobët.

‘Ata s’bënin llafe po kohët e fundit po, Hekurani punonte në bashki, ajo në shtëpi me punët e shtëpisë’, tha një prej komshinjve.