O Zot i madh Doli nga rruga makina e u kthye përmbys, dy të rinjtë japin shpirt në vend një 18 vjeç dhe tjetri 20: Ah të zezat nëna

O Zot i madh Doli nga rruga makina e u kthye përmbys, dy të rinjtë japin shp irt në vend një 18 vjeç dhe tjetri 20: Ah të ze zat nëna. O Zot i madh Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Doli nga rruga makina e u kthye për mbys, dy të rinjtë japin shp rt në vend një 18 vjeç dhe tjetri 20: Ah të ze zat nëna.Ju

Ditelindja e 20 vjecarit ”është nxi rë” në Gjermani për shkak të një aks id enti të rëndë që ka ndodhur. Rapo rtohet se një makinë ka dalë nga rruga dhe më pas është kthyer përm bys.E ditur bëhet se dy të rinj, 18 dhe 20 vjeç kanë hu mbur jetën në vend. Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Kjo ngjarje kaq e rëndë ka ndodhur në rrugën Dietlas në drejtim të Stadtlengsfeld.

Makina si raportohet drejtohet nga 20-vjeçari. Ekipi i emerg jencës shkoi menjëherë në vendin e ngjarjes por për dy të rinjtë ishte shumë vonë. Ata kishin dhënë shpirt në vend si u raportua dhe më lart.