O ZOT sa e dhimbeshme.. U nisën për Bajram në Kosovë, e gjithë familja shuhet në Serbi

Një familje nga Fushë Kosova e cila ishte duke udhëtuar për në Kosovë për Bajram është aksidentuar sot në kufi me Serbinë konkretisht në Raç.

Mësohet se v iktimat janë anëtarë të së njëjtës familje që po udhëtonin nga Gjermania.

Paraprakisht raportohet se kanë ndërruar jetë dy prindërit dhe dy fëmijët e së njëjtës familje, ndërsa ka mbetur i p lagosur rëndë një fëmijë tjetër i m itur.