Ola nga Peja, jam e divorcuar nga burri kerkoj nje te fort qe…

Dhe, ashtu ndodhi, sepse që në muajin e parë të punës në lokalin tonë blinte vazhdimisht një djalosh me emrin Art, e që e njihte mirë shefi im.Ai banonte në ndërtesën përballë marketit tonë. Arti sa herë që vinte të blinte, së pari më përshëndeste. Dhe, me kohë filloi edhe t’më pëlqej, sepse ishte i lezetshëm, komunikativ.Por, të dyve na mundonte e njëjta gjë: nuk gjenim mënyrën se cili t’ia shprehnim i pari dashurinë… shpresoj se do ljmrohet ndonji burr i ndar apo qe ska qen i martuar