Opsss: Mërgi.mtari e mbush bag.azhin me speca për Gjermani

Një pjesë e madhe e mërgimtarëve gati i kanë përfunduar pushimet e tyre në Kosovë.

E disa prej tyre duket se po furnizohen mirë para se të kthehen në Gjermani.

Në pikën kufitare në Merdare është parë një veturë e mbushur plot me speca teksa po udhëtonte nga Kosova drejt Gjermanisë.

Rastet të tilla janë jo të rralla, madje ka pasur raste kur ua kanë zbrazur në kufi dhe nuk i kanë lejuar t’i marrin me vete.