“Ose 14 mijë euro ose qiti prindërit prej shtëpisë”/ Ky është i dyshuari që u kap për fajde në Prishtinë

Më 6 shtator Polίcia e Kosovës ka a rrestuar në Prishtinë një të d yshuar për “fajde” pasi i njëjti d yshohet se kishte k ërcënuar një person tjetër, duke ia kërkuar kamatën e fajdes. Ndaj të njëjtit është caktuar masa e parab urgimit prej një muaji, shkruan Gazeta Sinjali.

Kush është i d yshuari dhe si ndodhi ngjarja?

Sinjali ka mësuar se nga muaji maj deri në momentin e a rrestimit, i d yshuari Mërgim Bukoshi, e kishte k ërcënuar në vazhdimësi vίktίmën M.M, për një borxh të fajdes.

I d yshuari Bukoshi e kishte k ërcënuar vίktίmën në atë mënyrë, duke i thënë se “ose bëj 14 mijë euro dhe na jep ose qiti prindërit prej shtëpisë”.

Lidhur me këtë rast i njëjti është a rrestuar në fshatin Hajvali të Prishtinës më 06 shtator, kurse një ditë më pas është kërkuar m asa e parab urgimit ndaj tij, kërkesë kjo që u aprovua nga Gjykata Themelore në Prishtinë, më 08 shtator.

Bukoshi d yshohet për dy v epra p enale, “fajde” dhe “k anosje”, shkruan Gazeta Sinjali.

Shënim: Personi i apostrofuar në këtë artikull prezumohet i pafajshëm derisa f ajësia e tij të mos provohet me vendim të formës së prerë nga gjykata.