Pamje nga momenti kur dy vetura filluan të garojnë mes vete, por ja si rrokulliset BMW-ja (VIDEO)

Një shembull tjetër i të cilit drejtuesit e prodhuesit gjerman kanë një reputacion të keq.

Videoja tregon një BMW të filmuar me një aparat fotografik nga Mercedes.

Shoferi i BMW -së injoron turmën dhe i ‘dorëzohet’ gazit.

Fillon të bëjë sllallom ku lë gjithnjë e më pak hapësirë ​​të lirë, kështu që ndryshimi i korsive është i shpejtë dhe më i rrezikshëm.

Mercedes ndjek hapat e tij dhe regjistron gjithçka.

Një sekondë më vonë, ai ishte dëshmitar i kontaktit të BMW me një veturë tjetër, siç duket një Mini.

Shoferi humbet kontrollin, fluturon jashtë rrugës dhe pasi godet një pemë përmbyset dhe përfundon i rrokullisur.

Le të shpresojmë që askush nuk është lënduar rëndë.

v