Pamje nga Spitali Ushtarak/ Të moshuarit i ngec unaza tek organi gjenital, mjekët ia heqin me gur fleksibël

Një i moshuar, i cili ka dashur të eksperimentojë me organin gjenital, ka përfunduar në spitalin e Traumës. Ai kishte vënë një unazë në organin gjenital, por ajo i ka ngecur shumë keq dhe ai është detyruar të shkojë në spital.

Mjekët kanë ndërhyrë për ta hequr unazën, por e kanë pasur shumë të vështirë. Kështu që është thirrur një zjarrfikës me gurë fleksibël dhe është bërë e mundur heqja e unazës së inoksit.

Në video shihet se i moshuari ka dhimbje të forta. Gjithashtu evidentohet edhe se një numër i madh mjekësh dhe infermierësh janë duke bërë video, pasi ky ishte një rast i rrallë që kishte mbërritur në spitalin Ushtarak.