Pamje që ta prekë shpirtin! Familja e Kadri Veselit pa prezencën e tij

Kjo foto është bërë sonte. Familja e Kadri Veselit të bashkuar, por aty mungon kryefamiljari, Kadri Veseli

E kjo foto të prekë, kur dihet se Kadriu është në Hagë dhe po gjykohet padrejtësisht pëe luftën e pastërt që ka bërë ai dhe UÇK-ja.