Pamje të rënda nga aksi.denti me fatalitet në Haraq të Gjako.vës ku humbi jetën një grua

Pak më parë ka raportuar për një aksident me fatalitet që ka ndodhur në fshatin Hereq të Gjakovës.

Në këtë aksident ka vdekur një grua e moshës 67 vjeçarë, derisa 5 persona të tjerë kanë marrë lëndime trupore dhe janë jashtë rrezikut për jetën.

Mësohet se të lënduarit e tjerë i përkasin të njëjtës familje.