Paralajmërojnë familjarët e 18-vjeçares: Nëse e lirojnë autorin, do veprojmë me kanun

Të tjera detaje vijojnë të dalin në dritë nga ngjarja e rëndë e Ferizajt, ku 18-vjeçarja Marigona Osmani, u rr ah për vde kje nga partneri i saj.

Xhaxhai i të resë ka treguar se është sho kuar kur ka parë kuf omën e mbesës së rra hur për vd ekje. Duke folur për mediat e Kosovës, Osmani tha se atë që i arr estuari, partneri i vik timës, Dardan Krivaqa i kishte bërë mbesës së tij 18-vjeçare, ai nuk do të mund t’ia bënte as hasmit.

Xhaxhai i të resë tregon se Mrigona kishte shumë shenja në fytyrë dhe dukej sikur kishte dalë nga një film ho rror.

“Sot kur e pamë kuf omën, fytyrën e saj dhe trupin se çfarë i kishte bërë ai, unë s’do mundesha t’ia bëja as hasmit e lërë më personit që e kam në shtrat. Kishte shumë shenja në fytyrë, në gjunjë, e rr ahur, e dh unuar, shumë e su lmuar, dukej si ho rror.

Ai ka qenë sigurisht në ndikim të alk oolit e dr ogës, sepse njeriu normal nuk mund ta sjellë dikë në atë gjendje.

Edhe nëse do ta lironin nga bu rgu nesër, prapë nuk jemi pishman, sepse në Kosovë kemi dy drejtësi, është ajo ligjore dhe ajo e kanunit. Nuk është e lehtë për ne, është dh imbje e madhe ajo që na ndodhi,”- shprehet xhaxhai i të ndjerës.