Pas 20-vjeçarit shqiptar vdes dhe një tjetër fermer në Itali, ishte duke punuar në serë

Një ngjarje e rëndë u regjistrua në Itali ku mbeti i vdekur një 20-vjeçar shqiptar.

Ky i fundit u shua në mënyrë tragjike në Itali pasi ishte duke punuar në sera.

Pas kësaj ngjarjes një person i dytë ka ndërruar jetë po në të njëjtën mënyrë si i riu shqiptar.

Referuar të dhënave të raportit mjeko-ligjor, vdekja e 20-vjeçarit shqiptar është shkaktuar nga i nxehti i tepërt, që ka pushtuar zonën ditët e fundit.

Një fermer i dytë humbi papritur jetën e tij, duke punuar në orët më të nxehta të ditës.

Dy vdekje që ndoshta mund të ishin shmangur, duke qenë se kanë ndodhur në dy rajone, Kalabria dhe Kampania, ku për momentin nuk është nxjerrë asnjë urdhëresë që ndalon punën bujqësore kur dielli dhe temperaturat shkojnë deri në 40 gradë.