Pëfundon aventura për këtë banor në Big Brother VIP

Arditi eleminohet nga Big Brother Albania VIP.

I pari që ishte votuar nga publiku për të vazhduar lojën ishte Kledi.

Më pas Semi dhe mes Palomës dhe Arditit, ky i fundit ishte më i votuari për t’u larguar nga shtëpia e Big Brother.Kujtojmë se Arditi nuk ishte i nominuar javën e shkuar nga banorët.

Ai u përzgjodh nga Iliri dhe publiku vendosi ditën e sotme për ta larguar

Ndërkohë loja duket se ka nisur vërtetë, ndërsa na mbetet javë pas jave për të zbuluar se kush do të eleminohet, deri në javën finale, ku do të shpallet edhe fituesi i “Big Brother Albania VIP”.