Përcillet në banesën e fundit Aldi Rama, në cermoninë mortore morën pjesë vetëm… (video)

21-vjeçari, Aldi Rama, i cili e kze kutoi nënkomisarin Saimir Hoxha dhe më pas veten është përcjellë për në banesën e fundit në Durrës. Ai do të v arroset në v arrezat e “Kodër Arapaj” të qytetit bregdetar.

Arkëmorti ka dalë nga banesa e së ëmës, në zonën e plazhit në Durrës. Mamaja e Aldi Ramës hapi sot dyert e mortit për të birin, ndërsa një makinë policie patrullonte pranë banesës së saj për të shmangur trazirat që mund të ndodhnin.

Pjesëmarrës në varrim kanë qenë kryesisht të afërm të nënës së tij.