Personat që preken për çdo gjë dhe qajnë, janë njerëz të veçantë dhe duhet t’i keni zili

Një qenie njerëzore nuk është aq e paprekshme, saqë të mos ndiejë dhimbje dhe gëzim.Madje ka shumë rrethana që gjendja emocionale e njerëzve mund të jetë aq e ngarkuar, saqë e vetmja gjë që dëshirojnë është të qajnë.

Eskpertët e shëndetit shprehen se të qani është një nga gjërat më të shëndetshmë, çka demostron forcë dhe fleksibilitet.Sipas tyre njerëzit që nuk e kanë aspak problem të qajnë janë kategoria e njerëzve më të fortë. Ndoshta kjo tingëllon pak edhe si klishe, por në fakt është e vërtetë.

Njerëzit që qajnë vazhdimisht kanë këto tipare:–Janë shumë të aftë të kontrollojnë dhe të përballen me stresin;
– Të qarit është një shenjë që ju nuk jeni aspak të frikësuar për ndjesitë tuaja. – Të qarit tregon se një person është mjaftueshëm i fortë, sa të mos e vras mendjen se çfarë thonë apo mendojnë njerëzit.– Të qarit ju bën një njeri dhe mik më të mirë.Kështu që herën tjetër që ju ndjeni se doni të qani, mos e privoni veten.

Ata njerëz që preken për çdo gjë dhe qajnë, janë njerëz të veçantë dhe duhet t’i keni zili