Personazhi i njohur ka dy fjalë për Bora Zemanin: Të ketë kujdes se e ka shumë të madh!

Në programin ‘Abc e Pasdites’ me Ermal Peçin ishte Linda Kalemi, e cila na tregoi jetën që prej 30 vitesh ka ndërtuar në Turqi, por edhe të shkuarë në Shqipëri si balerinë.

Përveçse një mjeshtre e aerobisë ajo komenton dhe kuron imazhin e personazheve publike. Ajo u ndal në komentimin e imazhit të disa nga personazheve publike në vendin tonë si Bora Zemani për të cilën nënvizoi se në shumicën e raste del keq. Duhet të ketë kujdes për ballin sepse e ka shumë të madh.

Për Arbana Osmanin, të mos mbajë qëndrimin ulur të fytyrës që hunda t’i duket më mirë, apo dhe për Ronela Hajatin sugjeroi vendosjen e disa fijeve gjatë paraqitjes së saj në Eurovision, që të mund të mbulonte këmbët e saj.