Pesë rastet më të çuditshme të njerëzve që nuk u larguan nga shtëpitë e tyre

Zhvendosja e detyruar nga një shtëpi që keni trashëguar nga prindërit tuaj ose keni ndërtuar vetë, dhe vetëm sepse dikush në atë vend dëshiron të ndërtojë një rrokaqiell, është një vendim i vështirë që jo të gjithë e pranojnë.

Rasti 1: 75-vjeçari kinez nuk donte t’ia shiste tokën një kompanie që po ndërtonte shtëpi luksoze.

Rasti 2: Një fermer 70-vjeçar nga Japonia është i rrethuar nga një aeroport dhe një pistë sepse nuk donte të shiste tokën e tij.

Rasti 3: 58-vjeçari nuk donte të shiste shtëpinë ku kishte jetuar që nga fëmijëria e hershme. Kompania që ndërton rrokaqiejt i ofroi atij shumë pak para, kështu që ata u përpoqën ta largonin atë me truke të pista pasi ai refuzoi ofertën e tyre.

Rasti 4: Pronari hodhi poshtë një ofertë prej tre milionë dollarësh për t’u larguar për shkak të ndërtimit të ndërtesave të larta. Ai e dinte se çmimi do të ngrihej përsëri dhe kishte të drejtë. Më vonë e shiti për katër milionë.

Rasti 5: Një çift i moshuar nuk donin të shisnin shtëpinë e tyre të madhe familjare në mënyrë që të ndërtonin një rrugë në këtë vend. Ata tani janë të rrethuar nga vetura me shpejtësi.