Pipero le të mbyllemi sepse s*eksi në kohë pandemie është shërim! Ja si ndikon në gjendjen emocionale

Ai u shpreh se marrëdhëniet se.ksuale ndihmojnë të çlirohet negativitetin që është akumuluar pas një periudhe të vështirë. Sipas tij, marrëdhëniet se.ksuale japin imunitet dhe bëjnë që të ndihemi më të qetë nga gjendja emocionale.

TIRANË– Mjeku i njohur Pëllumb Pipero ka deklaruar se marrëdhëniet se.ksuale gjatë pandemisë janë shërim. Kjo u tha ditën e djeshme, teksa Pipero ishte i ftuar në programin “Ndryshe” në Top Albania Radio.

Ai u shpreh se marrëdhëniet se.ksuale ndihmojnë të çlirohet negativitetin që është akumuluar pas një periudhe të vështirë. Sipas tij, marrëdhëniet se.ksuale japin imunitet dhe bëjnë që të ndihemi më të qetë nga gjendja emocionale.

Pipero shpreson që kjo pa.ndemi do të zhduket më shpejt nga se e kemi menduar, madje ai theksoi se në fund të marsit dhe në fillim të prillit, gjendja do të përmirësohet.