“Pjesa më sensuale që tërbon meshkujt?” Konkurentja e “Përputhen” ngrihet në këmbë, tregon trupin dhe i lë të gjithë pa fjalë

Konkurentes më të re në “Përputhen” Adës iu drejtua dje një pyetje mjaft pikante teksa ishte në studio.

“Cila është pjesa më sensuale e trupit tënd që i tërbon meshkujt?”

Menjëherë vajza brune u përgjigj duke thënë se për këtë duhet folur me atë që bëri pyetjen.

Jurgeni tha se e ka bërë ai pyetjen dhe sipas tij është gjoksi.

Kështu Ada u çua në këmbë dhe bëri një rrotullim duke i treguar se nuk ka vetëm atë pjesë sensuale, por më shumë teksa kamera vuri në fokus të pasmet e konkurrentes.