“Plot burra të martuar janë të gatshëm ti lënë gratë për Leonorën!”

Këngëtarja Leonora Jakupi është ikonë e bukurisë. Që kur doli për herë të parë në skenë, menjëherë tërheqi vëmendjen e publikut, shkruan “Kosovarja”.

Leonora Jakupi, bëri një numër të madh fansash të zjarrtë, ndër ta edhe shumë admirues, që do të donin ta fejonin a martonin këngëtaren e famshme.

Ndonëse kishte e vazhdon të ketë me dhjetra shanse, Leonora ende mbetet “single”, së paku në sytë e publikut, shkruan “Kosovarja”.

Shumë meshkuj e kërkuan dorën e Leonores, por princi ende nuk po duket gjëkundi”.

Realisht duhet thënë një fakt se, të interesuarit që të martohen me Leonora Jakupin më shumë janë burra martuar ose meshkuj që janë nda nga gratë ose për hirë të simpatisë që kanë për të dhe mund ti lënë gratë beqare!Por sipas koluareve të caktuar për tu martuar me Leonorën ka edhe meshkuj anonim, të panjohur, ka dhe fansa!

Megjithatë, puna e Leonorës është me shumë të panjohura!

Liza Beqaj A news24