Po behen vite te ndarjes nga jeta të Adelës, mjekja ngre aku zat b*mbë: Ajo dinte diçka që nuk duhej të thuhej, kush ja mo ri jetën?

Mjekja ngre dyshime për Adelajda Xhamanin , sipas saj ajo mendon se dikush tjetër kishte gisht në ikjen e saj të parakohshme…

Statusi i plotë i mjekes Teuta Kamberi Alizoti:

“Pallavrat e mediave..ka qenë epileptike..?!E para nuk e kam egzaminuar kurrë për 25 vjet…por edhe sikur…pastaj…çfarë lidhje ka me ata kun kardiak?!Ta zëmë se ka qenë me epilepsi dhe është futur në status epileptik..

Do të kishte shenja g oditje duke u përpl asur me orenditë përqark..duke qenë vetëm..Shikoni se mos dikush tjetër ka qenë shkaktar..Ajo jetonte vetëm..dhe policia tha nuk kishte shenja go ditje..

Ku ishte mjeku ligjor..të v desësh nga epilepsia është e pamundur të mos lesh gjurmë…si psh urinim të pavullnetshën..kafshim të gjuhës..trauma..etj..ky në konteksin e një statusi epileptik..sipas jush…Për mua ajo vajzë kishte shumë për të thënë.por nuk e lanë ta thoshte…

U prehsh në paqe zemër..Uroj të gjehet e vërteta jote..Të jesh engjëll nuk është keq në këtë botë të shëmtuar..😣😣😣😣“