Po përse o Zot? Gruas i iku e bija nga kjo botë dhe ia nis vajit: Goca ime dha shpirt unë nuk ka ç’e dua më jetën

Vajza e Trista Hamsmith, Reese nuk ndihej mirë dhe mamaja supozoi se vu ante nga një k ollë- asgjë më shumë.

Thjesht për të qenë e sigurt, Trista, nga Teksasi, e çoi vajzën e saj 17-muajshe te pe diatri i cili tha se e vogla kishte thjesht një ft ohje.

Menjëherë pasi familja u kthye në shtëpi, mamaja vuri re se bateria në telekomandën e tyre nuk ishte në vendin e duhur.

Direkt ajo shkoi në dhomën ku ishte Reese.

E vogla e kishte gë lltitur baterinë e pultit.

Mamaja tha: “M jekët i bënë një rreze X dhe konfirmuan se bateria ishte aty dhe bënë një op eracion ur gjent për të hequr baterinë.”

Por e vogla nuk ia doli dot të mbijetojë.