“Po priste në hotel…”/ Momenti kur ‘monstra’ kapet mat pasi kishte paguar para për se*s me vogëlushen 8-vjeçare (VIDEO)

Momenti i arrestimit të një pe*ofili që do të paguante 500 dollarë për një vajzë vetëm 8 vjeç është publikuar nga mediat e huaja.

Nga pamjet e shpërndara nga policia e Australisë Jugore me arrestimin e Jonathon David Henke , i cili mendonte se kishte rregulluar të bënte sek s me një vajzë 8-vjeçare.

Mediat e huaja bëjnë me dije se ngjarja ka ndodhur në fund të vitit 2020 , ku 46 -vjeçari kishte vendosur një reklamë në një faqe, duke kërkuar një nënë me një vajzë të vogël.

Një gjë që ra në sy të punonjësve të policisë që merren me raste të tilla dhe e kontaktuan atë duke pretenduar se janë të interesuar.

Ndërkaq gjatë komunikimit me të një grua i tha se kishte dy vajza të moshës 5 dhe 8 vjeç, ndërsa pedofili ishte i interesuar për vajzën 8 vjeçare,

Ndërkohë pas komunikimeve takimi ishte lënë në një motel, ku 46 vjeçari do të paguante 500 dollarë për të kënaqur oreksin e tij, por nëna dhe vajza e vogël nuk kaluan kurrë nga dera e dhomës, në vend të tyre u shfaqën oficerët e policisë.