“Po të isha vajzë do isha Iezbíke”/ Rrjeti po vlon nga komenti që bëri djali më i vogël në PërPuthen/VlDEO

Pas kaq kohësh, ditën e djeshme startoi sezoni 3 i emisionit te famshëm, “PerPuthen”.

Ne puntatës e pare u prezantuan një pjese e konkurrenteve, Ekzaktësisht plote 8 konkurrentë djem, mes tyre dhe 1 femër e cila quhej Ritvana.

Por, mes hyrjeve te para, një prej tyre mori vëmendjen me te madhe ku qe nga prezantimi i tij nuk kane ndaluar komentet ne mënyre “tallëse” ndàj tij, por pse?

Siç dihet, konkurrentet e këtij programi para se te futen ne studio u behet një prezantim nëpërmjet një videoje te shkurtër rreth tyre, kështu u bë dhe me djaloshin 20-vjeçar, Julian Çela

Pervec moshes se tij te vogel dhe disa arsyeve te tjera, Juliani po sùlmohet me shume per nje fjali qe ai shprehu gjate prezantimit te tij.

“Aq shume i dua vajzat sa po te isha vajze do isha bere Iézbíke”, keto ishin fjalët e konkurrentit ku qe nga ai moment ndjekesit skane rreshtur se thumbuari djaloshin.

Se fundmi, @Vipat e Bllokut, një faqe me shume ndjékës ne Instagram, ka bere “víktímë” te tyren, Julianin, ku me atë dy fotove te fundit qe kane postuar duket qarte íronízomi ndàj tij.

Mendoni se këto sùlme ndàj djaloshit janë te pavënd dhe jashtë mase te tepruara?