Policia shpall në kërkim rrëmb.yesit e Kozakut, zbulohet kush janë. Njëri prej tyre kishte ardhur enkas nga Greqia për këtë punë

Policia ka nisur veprimet pas rrë.mb imit ditën e djeshme të Kozak Braçit nga katër persona. Burime bëjnë me dije për abcnews.al se policia ka identifikuar dy nga katër personat e përfshirë në rrë. mbimin e personazhit të njohur në rrjetet sociale si “Kozaku”. Ai u mbajt për disa minuta në makinë duke u kër.cënuar.

Sipas dëshmisë së dhënë prej tij në polici, Kozak Braçi është goditur disa herë me shpulla nga rrëm.b. yesit dhe kë.rcën uar me ar. më. Pas disa minutash ai është lënë i lirë në zonën e Paskuqanit në Tiranë.

Në ngjarje janë përfshirë katër persona sipas policisë, ndërsa janë pranë identifikimit edhe të dy të tjerëve. Njëri prej rrëmbyesve sipas uniformave blu është vëllai i Fabio Dushkut, një tjetër personazhi të njohur në rrjetet sociale, i cili ndodhet i bur. gosur jashtë shtetit për vr. a s je.

Daniel Dushku, vëllai i Fabio Dushkut erdhi nga Greqia kastile pasi Kozaku i ofendoi në rrjetet sociale. Të dy të rinjtë u konfliktuan me njeri-tjetrin me fjalë dhe kërcënime në TikTok, por duket se sherri ka shkuar edhe më tej duke arritur në një rrëmbim si ai i ditës së djeshme.