Politikanët po ua falim! Por, le ta dijë bota mbarë se kjo Shqipëri nuk do të jetë më e ndarë!

Faik Konica: A rmíku më i madh i shqiptarëve janë vetë shqiptarët! Shqiptarët krijuan Serbinë, Greqinë, Turqinë, Romën antike dhe shumë shtete të tjera, por nuk u kujtuan kurrë të krijonin shtet për veten e vet! Le ta dijë gjithë bota mbarë! Jemi Shqipëria e trímërisë dhe historisë. Histori e shkruajtur me p ushkë e me gj ak. Intriga, padrejtësi dhe përcarje! L uftëra të përgja kshme ka parë kjo Shqipëri dhe nuk u gjunjëzua!

Na vratë me të gjitha mjetet tuaja, por ne nuk vdíqëm. A vrítet shqiponja nga cakejtë e errësírës?

Na vodhët trojet, na dh unuat, por kurrë nuk na nënshtruat. A nënshtrohet shqiponja nga híenat e pyjeve? Shqiponjat prekín pikën më të lartë të qiejve, por ju jeni minj dhe nuk dini as të fluturoni.

Postimi saj: