Provokon shokun me të dashurën, shokohet kur shikon përfundimin

E keni menduar ndonjëherë se si do të reag onit nëse do të gjenit të dashurën tuaj duke fl.irtuar me shokun tuaj më të ngu shtë?Normalisht që do të çme.nde.shit, do të ndiheshit shumë i ofe nduar dhe do të bënit veprime të pakontrolluara.Ky djalë, i cili është një përdorues i ‘YouTube’, ka vendosur të vejë në provë shokun e tij, duke rënë dakord më parë për këtë ‘lojë’ me të dashurën e shokut të ngushtë.