Pse o Zot i madh? Makina u bë copa copa dhe u kthye përmbys, 19-vjeçari jep shpirt në mes të rrugës (Pamje)s

Për herë e më shumë të rinjtë po humbasin jetën në akside nte. Një ak sident i rëndë ka ndodhur mëngjesin e kësaj të diele, ku një i ri ka humbur jetën

Një 19-vjeçar ka dhënë shpirt në mes të rrugës. Aksidenti ka ndodhur midis Waldeck-Freienhagen dhe Wolfhagen-Ippinghausen.

Rreth orës 9 të mëngjesit, një 19-vjeçar doli nga rruga dhe u përplas pas një peme. Makina është kthyer përmbys dhe është bërë copa-copa. Në momentin që është shkuar t’i jepet ndihmë për të riun ishte shumë vonë, pasi ia kishte dhënë shpirt në rrugë.